Novosti

Agromax коментараУ биљкама расте до екстремним температурним променама и недостатак отпорношћу у погледу влаге. Агромакс Тсинк200 – висококонцентрована ђубриво врх облачења, омогућавајући да се надокнади мањак цинка у биљкама током вегетације фолијарно. Растворљив у води и мембрана облик цинка проникател обезбеди потпуну апсорпцију цинка и повећати мобилност елемента у биљним ткивима. Цинк је неопходан за нормално функционисање биљних хормона, нуклеинске киселине, повећава полена плодности, стимулише апсорпцију калцијума. Азотобацтер – убрзава раст, повећава имунитет и других хортикултурних усева, наравно обогаћује земљу

.

Према ФТС, извршни органи друштва нису укључени дисквалификовани лица. Наша производња запошљава високо квалификоване стручњаке са дугогодишњим искуством,

који су стално побољшавају своје знање и вештине. За 10 година ГЦ “Агромакс” малог бизниса је постао један од водећих производних компанија у Русији и ЗНД. Наш производни капацитет и количине млечних опреме повећана десет пута.

пољопривредне понуде компаније углавном скупих увозних опреме за индустрију млека. Производња и испорука хигх-тецх млечних опремом и специјализовани млечне система за сектор агро-индустријског у Русији и земљама ЗНД.

Заједничко одржавање третмана за заштиту биља и фолијарно значајно смањује трошкове. Ликуид концентрована ђубрива садрже бор за 11% (150 г / л). Садр и битне елементе у траговима који покрећу ензимске процесе у ембриону семена, промовишу раније појаву садница и повећају иње. Део контроле киселине архидоноваиа у биљкама системског отпорност на абиотичких и биотичких штетних фактора или болести производњом фитоалексин.

Композиција у потпуности у складу са карактеристикама земљишта, је одабрана тако да ниједан негативни утицај на земљиште, је безбедан за људе и животиње. Лек убрзава клијање семена, тако да се широко користи као потапањем. Компанија је регистрована пре 11 година, што указује да је стабилан рад и надзор јавних власти. Ако сте власник или руководилац ове компаније, можете да додате или измените контакт информације. Такође, можете се регистровати и користити специјалне цене за управљање странице.

капиталне Ф1.1310Уставни (капитал, одобрен фонд, доприноси партнера) 0тис. 2018Страховие доприноса за обавезно социјално осигурање од привремених рубаља инвалидности и материнства. 2018Страховие и других доприноса за обавезно пензијско осигурање у корист руских рубаља у Фонду ПИО. ГодНаименованиеСумма2018Страховие доприноса за обавезно здравствено осигурање радно способног становништва да се пренети на буџет рубаља фонда Федерални Обавезно здравствено осигурање.

Можете позвати број телефона или проверите другим контактима на мрежи био-Agromax.ру. Одлична локација, радно време од 8 до 20, пријатељску услугу, удобан. ФОЛЦРОП Б – то је течно ђубриво са високим садржајем бора. Избалансирана комбинација и оптимални састав хранљивих материја.

Било какво копирање сопственог материјала је дозвољено уз обавезно коришћење референце ресурса. Ваш браузер не пружа пуну подршку за јавасцриптс, који могу довести до кашњења у раду на страницама портала.

У реалном времену можете видети не само одређен датум, време и број собе, али стварни почетак и крај времена састанка о свим питањима која се тичу компаније. Испитати график захтева поднетих на арбитражу у случајевима који укључују компаније у посматраном периоду као тужилац и тужени. Пуна информације о залоге физичких

и правних лица. Информације о датуму и броја обавјештења, залогодавца и залогодавцу, као и предмета залоге. Кликом на “Захтев за позив”, пристајем на обраду личних података.

Делови (

Agromax

“Agromax” – први Агроцентер сложени услуге и производе, нуде пољопривредницима комплетну услугу по најповољнијим могућим условима. Ми користимо колачиће да Вам пружимо више опција када користите сајт. Настављајући да прегледате овај сајт или затворити ову поруку, пристајете на коришћење колачића. Агромакс Калии450 – висококонцентрована ђубриво ђубрење, омогућавајући у потпуности осигурати биљке са калијумом путем фолијарно. Растворљив у води Калијум облик и мембране проникател олакшати комплетну апсорпцију елемент, повећање члан мобилности унутар биљним ткивима.

  • Развој Б2Б-портал за добављача у области Орема животиња за аутоматизацију и побољшања употребљивости.
  • ђубрива такође препоручује да употреби као прелив за грмље и воћака, посебно за трансплантацију на нову локацију .

    Телефон, е-маил адреса на званичном сајту и другим контакт детаље: ООО “Серво ауто” одсутног у Унифиед и може да се дода представник организације.

    funkcionalna плетеној опрема омогућава припрема семена за складиштење, садњу

  • grain цлеанинг -. то је један од најважнијих фазама прераде житарица
  • za натапање семена мора бити четвртина садржаја 1 кесица разблажених у 1 литар воде
  • ..

Наши стручњаци ће пружити стручну помоћ у одабиру потребних делова опреме погодних за ваше производне технологије. Успешно присутни на тржишту опреме за више од 10 година, то је званични дистрибутер водећих светских произвођача. Знате телефон или други контакт компанију? У Криму, руски одрасла хибридног семена шећерне репе, која ће заменити семе страних произвођача. Како се разликује од европских оних, рекао је директор предузећа “Агромакс” Андреј Савчук.

произведе течно ђубриво храњења микро

репринт материјала са сајта је дозвољена уз писмену сагласност управе сајта. У овом часопису објављује чланке међународног фонда рељефа хитности за УН децу (УНИЦЕФ) и Саве децу Добротворни фонд за “Гиве Лифе! “, Који се преноси од продаје од 1 рубље сваког броја часописа, тако да свако ко купи часопис, учествује у добротворне манифестације. Часопис је пријатељ са својим читаоцима, објављују своје писма, цртежа, приче, занимљиве рецепте, занати, итд је.

Кликом на “Пошаљи захтев”, пристајем на обраду личних података. Портал је имплементиран функционалност набавке за велико дилера и становништву, на пружа претрагу производа на занимљив профил.

Ф2.2520Резултат из других послова који нису укључени у нето добитак (губитак) периода0тис. Ф1.1300Итого под одељак ИИИ – капитална и резерви12987тис

.

Информација о учешћу ООО “ауто Цруисе” на тендерима фоунд. Информације о учешћу организације у арбитраже битно не. Нови судски поступак бр / 2020 од 03.03.2020 тужилац, износ тужбе рубаља. Нови судски поступак бр / 2020 од 18.03.2020 тужилац, износ тужбе рубаља.

Постоје објављују дирљиве изјаве од деце основношколског узраста. Детаљне информације о жиговима, проналазака, малих патената, укључујући матични број, датум почетка и престанка статуса.

Наши клијенти – стотине профитабилних стоке предузећа и фарми. Основна сврха његовог настанка је био да се произведе модерну млекаре опрема за пољопривреду по приступачним ценама, што је квалитет не заостаје за иностраним аналоге. За Руске Федерације, и подржати развој агробизниса и основано за производњу фабрике компаније “ИзхAgromax».

Сва расположива опрема и налазе се у нашој бази података. Ваш браузер не испуњавају техничке услове за рад са СПАРК. Информације о извршном поступку против «Цруисе-Ауто” не може наћи.

закључити разматрање судског предмету бр А / 2020 от 18/03/2020 у првом степену. Организација тужиоца, износ тужбе рублеј.

Да ли је ово твој посао?

Компоненте се брзо раствара са темељним мешањем радног раствора. Треће дана третмана после цветања да се побољша снабдевање листова и бољи раст изданака.


You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *