Potencija

Aqua Disiac – parfem s feromonima-cijenu ženske i muške parfeme

seksualno privlačan čovjek čini njegov izgled, glas, ponašanje, miris. Potraga drugog poluvremena na podsvesnom nivou, na osnovu pogodan, atraktivan miris. Parfem s feromonima Aqua Disiac je posebno dizajniran kako bi se poboljšala seksualnu želju partnera. Imaju različite mirise dizajniran za muškarce i za žene, ovi parfemi može nazvati eliksir zavođenja, samopouzdanje i emancipacije.

& nbsp;

Koje su feromoni

Feromoni naziva se aktivnom hemikalije formirana u koži svake osobe. U grčkom jeziku riječ doslovno znači “privlačenje hormon”. Feromoni muškarci i žene se prijave za partnera uzbudljivo, privlači pažnju suprotnog spola. Između seksualne privlačnosti lica i broj im je generirao “attractional hormon” postoji direktna korelacija.

Naravno, samo feromoni ne može jamčiti večna nebeska ljubav, ili duge čvrste veze, ali seksualna privlačnost koje pružaju. Zahvaljujući duhove sa feromonima može biti uspješno kombinirati seksipil tijela i priliku da uživaju izuzetne miris. Veliki izbor od njih su prikazane pod brendom Aqua Disiac. Pored uobičajenih ukusa brendova opseg uključuje liniju Sexy mošusa divljači, dostavio 5 ženskih i 2 muška mirise na osnovu mošusa.

Opis sredstava

brend proizvodi tri verzije parfema – Muška parfem Aqua Disiac, žena i univerzalne (unisex). Pored svojih uobičajenih formi, predstavljen na prodaju u bočicu od 10 ml, proizvođač nudi koncentrat feromona Aqua Disiac u malom bočica od 8 ml. U svakom pravcu stvorio različitih okusa Aqua Disiac replike poznatih brendova. U međuvremenu, seksi mošus divljači, čiji je glavni sastojak je mošus. To je tajna žlijezda sibirske mošusa jelena, koji se dobija bez štete za životinje. Ovi duhovi, život kao Seksi divlji mošus može pripisati trendove posljednjih deset godina. Mošus daje sastav topao, vitalnost i senzualnosti.

Aqua Disiac boca u staklenoj bočici, parfema Pakirano u modernom kartonskoj kutiji. Karakteristično – prisustvo valjak s kojim se proizvod nanosi na kožu. To ih čini isplativo i da ih pravilno koristi potrošnje.

Aqua Disiac boca u staklenoj bočici, parfema Pakirano u modernom kartonskoj kutiji.

parfema Aqua Disiac je na bazi ulja, što osigurava visoku kvalitetu i trajnost mirisa. Feromone koji su prisutni u sastavu parfema, dobila umjetno u laboratoriju. Oni su zaista efikasno i sigurno. Sve sastojke od Aqua Disiac proizvodi i miješa pomoću moderne visoke preciznosti opreme u Francuskoj. Uz ugodan miris i sposobnost feromona u svom sastavu probuditi seksualnu strast i želju vrijedno je napomenuti tako važnim svojstvima alkoholnih pića, kao i davanje samopouzdanja, oslobođenje, pomoć u suočavanju sa suprotnim polom.

Kako koristiti

Aqua Disiac – i isplativo parfem s feromonima. Da bi primjetan rezultat od upotrebe Aqua Disiac, morate slijediti pravila navedena u uputama. Takav parfem. Parfem se nanosi pomoću valjka:

 • kožu iza ušiju.
 • Point of puls na ručnom zglobu.
 • subklavijalni depresije.
 • Grudi području.

Prednosti korištenja

Aqua Disiac ima sljedeće prednosti u odnosu na uobičajeni parfem:

 • bazi ulja, pri čemu je aroma divljih mošusa Aqua Disiac dugo.
 • Serija oprema uključuje različite ukuse tako da odgovaraju i najzahtjevnije ukus.
 • koncentrat feromona Aqua Disiac ima poseban učinak i zaista pretvara osoba. Ona pomaže da se poveća samopoštovanje, poboljšava raspoloženje i seksualno uzbuđenje.
 • efikasnost. Zbog valjak parfema Aqua Disiac ravnomjerno mjeri i širenje na koži.

Seksi duhovi života pomoći da budemo sigurni u sebe oko suprotnog spola.

 • Pristupačne cijenu proizvoda Aqua Disiac (400-1000) odgovaraju visoke kvalitete.
 • Kompaktni paket Aqua Disiac. Boca mala veličina omogućuje vam da ga nosite sa sobom i nosite u maloj torbici.
 • Lid čvrsto zatvorena, što daje mogućnost za dugo vremena da uživate u svojim omiljenim pjesmu.

Glavna prednost ovog alata -. Priliku da se osjećaju atraktivan i poželjan za suprotni pol

feromona još uvijek nije u potpunosti razumio naučnici. Naravno, sintetiziran u laboratoriju hormona mogu djelovati ne kao proizvodi čovjek. Ali ovaj parfem nije beskoristan. Koristeći njih, žene i muškarca postati mnogo više samopouzdanja. Zbog toga, oni privući pažnju suprotnog spola, otkrivajući bez oklijevanja individualnost i jedinstveni šarm. Aqua Disiac – duhovi, koji će vam pomoći da pronađete svoju srodnu dušu. Među raznolikost ukusa je lako naći onaj koji će izazvati partner osjećaj udobnosti i simpatije.

Recenzije

Dodaj recenziju

Anna, 40 godina:

Aqua Disiac divlje mošusa broj 2 mi je dao na poslu. Ona ne bi ih kupio. To nije cijena, to je vrlo pristupačne. A evo i feromoni nisam bio siguran. Mirišu lijepo – značajan cvjetne i voćne note. Važno je da je efekt Aqua Disiac stvarno je! Nakon 15 godina braka, seks živost s novim bojama.

Olga, 26 godina:

Posljednjih godina, radije parfem s feromonima Aqua Disiac. Privlače me feromoni, ali vitalnosti i raznolikosti ugodnog mirisa. Sviđa mi se kompaktno pakiranje, ekonomično primijeniti i odgovarajuće vrijednosti. Ne znam da li je feromoni. Ali definitivno Aqua Disiac – visoko kvalitetne parfem po pristupačnoj cijeni.

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...