Novosti

Dynamite – aktivator ugriz, mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

Tražim nakon svakog pecanje da se vrati sa solidnim caka? Tako popela ste na udici? Dinamitom, vi ćete imati samo 1 pitanje o ribolovu: “Gde staviti proizvodnju jer gepek nije dovoljno!”. Italijanski alat pokazala efikasnom u moru, rijekama, jezerima, močvarama i druga vodna tijela. To se može koristiti u bilo koje doba godine:. Zima, proljeće, ljeto ili jesen

aktivator Dynamite – 5 je kompaktan metalik paketa (svaki 7×5 cm), što je poseban supstanca. Samo ga koristiti, a vi ćete biti iznenađeni!

Sastav Dynamite

 • Fish. Odgovoran za integritet droge, ima izražen obavezujući efekta.
 • Mljeveni čestica Poslastičarnice sastojaka. Koriste se aktivator prijatnog ukusa i mirisa (slatko, malo kiselo, gorko ili bilo koje druge).
 • okusa. Da je materijal više “prirodno” i “prirodno”, dakle ne izazivaju ribu svaku sumnju.
 • atraktanata. Su glavni aktivni sastojak sredstava. Izraz dolazi od latinske riječi “T”, što se prevodi kao “privlače”. Atraktora su prirodni ili sintetičke supstance koje izazivaju brzu reakciju i ohrabriti ribu za kretanje prema izvoru mirisa,

Supstance koje su dio aktivatora, razvijen na osnovu naučnih i proizvodnji laboratorijske LTD Fishingi. Alata se na tržištu pojavio tek u 2015. godine, ali je već napravila senzaciju u svijetu profesionalnog ribara i amatera.

Kako funkcionira Dynamite?

Kako se aktivator ugrize Dynamite ? Zašto se smatra toliko efikasan? Ono što je jedinstveno je tajna njegovog stupanja na snagu? U razvoju aktivatora prisustvovali su biolozi, kemičari, genetičari, ribolovci i mnogi drugi. Alat je ne jednom testiran u laboratorijskim i realnim uslovima. Možete vidjeti o aktivator Dynamite. Oni su još jedna potvrda efikasnosti. Princip rada se može shematski opisati na sljedeći način:

 1. Možete koristiti alat gdje želite da pokrenete produktivan ribolov.
 2. Komponente lijeka uđe u vodu i počne da se “otvori”.
 3. Supstance početi utjecati na mozak ribe u radijusu od nekoliko kilometara.
 4. Komponente aktivatora utjecaja odjednom nekim zonama uzrokovati aktiviranje reakcije s stada, samoodržanja i hranjenje.
 5. Sama riba “zalutao u školama” i poslao na mesto distribucije aktivatora.
 6. Možete staviti samo brzinu i uspio izvući plijen!
 7. OL>

  Alat je 100% siguran za ljude, ne izaziva alergije i neželjene reakcije s. I ribe djeluje potpuno isti kao Catnip na mačke. Probajte i vidjet ćete za sebe.

  Kako koristiti Dynamite?

  Ako ćete kupiti aktivator učinak ugriza Dynamite, vi ste zabrinuti zbog pravilne primjene.

  Za miran riba

  1. Uzmite običan mamac koji koristite za ribolov.
  2. Skinite pod.
  3. Dodaj pripremu doze 1 paket od 2 kg mamac.
  4. Stir sve ponovo.
  5. Sipajte u vodu i čekati za veliki ulov

  Za grabežljivog upotrebu riba je malo drugačija.:

  1. Uzmite alat Dynamite.
  2. Drench ih s mamcima.
  3. Počni ribolov.
  4. OL>

   Možete kupiti Dynamite i kako bi mogli koristiti sa živom mamac. Da biste to učinili, sipajte u čašu ili drugu posudu s malo vode, dodati sadržaj paketa, “dip” mamac i vidim na udici. Detaljne upute za upotrebu je uvijek na ambalaži proizvoda, tako da sigurno neće dobiti zbunjeni.

   Šta znači Dynamite?

 • utiče instinkte ribe.
 • prisiljavao da ostanu u jata i plivaju pravo u svoje ruke.
 • čini proces ribolova je ugodan i produktivan.
 • Daje šik ulov koji možete pohvaliti svojim prijateljima i poznanicima.

Ako mi ne vjerujete, pogledajte na lijevoj strani u čast aktivatora ugriza Dynamite. Još bolje, puno fotografija sa ulovom šarana, štuka, deverika i druge vrste riba!

Gdje kupiti Dynamite?

Do sada, proizvođač nije uspio da dostavi aktivator u prodavnice za lovce i ribolovce. Ali sezona je uskoro, vrijeme ističe! Stoga, preporučujemo da ne gube vrijeme i samo otići na web stranicu proizvođača i napraviti svoj red. Za nekoliko minuta za detalje kontakt pozvati specijalista za detalje vašeg naloga. Nekoliko dana, vaš aktivator će biti na mail. Plaćanje po prijemu, čuvajte se prevaranata!

mišljenje specijaliste Dynamite

Rabljeni aktivator Dynamite efekat je već 5 puta u sezoni, efikasnost je veliko zadovoljstvo, ribari ode sa punim kante ribe. Efekt opisuje složene kemijske i biološke procese, ali realnost je jednostavna: cast aktivator mamac za 10 do 15 minuta jata riba. Svi uhvaćen na Bang, ide mamac. To je lijepo da je efekat traje dugo vremena, i.e. negdje za 2-3 sata dolazi nova jata riba. Kontaktirao glavni inženjer proizvođača, oni su rekli da je ovaj efekt je povezan sa izlaganjem osnovnim instinktima: krdo instinkt, potraga za sigurnost i mjesta za jesti. Drago mi je da je broj zadovoljnih ribara je značajno porastao, stižu nove kupce.

font> & nbsp;

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...