Novosti

Handy Heater – prešao grijanje energetski efikasan

Handy grijača – prijenosni kući grijač, koji radi na principu ventilatora. Ona ima visoku energetsku efikasnost: uređaj može zagrijati sobu područje do 23 kvadratnih metara za samo 15 minuta. Međutim, on ne isušuje zrak, održavajući komforna klima.

Da kupiti prijenosni grijač Handy grijač je praktično rješenje za one koji su umorni od hladnoće zbog neadekvatnog grijanja u kući ili uredu. Kompaktna veličina i mala težina omogućuju vam da uređaj sa sobom, podesite ga u bilo kojem području prostoriju ili se sami. Uređaj zadovoljava međunarodne standarde kvalitete i sigurnosne zahtjeve za opremu grijanje.

Koristi slučajevima

prijenosni grijač se s pravom može smatrati najsvestranijih opciju za kućnu grijanje. To je jednostavan za korištenje:

 1. U zemlji, ako se koristi samo u toplom doba godine. U kućama zemlja nije uvijek preporučljivo za povezivanje centralnog grijanja tokom hladnoće je dovoljno da biste kompaktan grijač s ventilatorom.
 2. Na poslu, ako je soba je kul, a sistem grijanja nije moćan. Prijenosni ventilator je ekonomično korištenje električne energije, to će pružiti udobnost za sve osoblje u sobi.
 3. U stanu, za zagrijavanje odvojena područja. Osjećaj hladnoće u ekstremitetima mogu ukazati slabe cirkulacije, niske razine hemoglobina, bolesti endokrinog sistema – ako bilo koji od ovih patologija osobi treba dodatni izvor topline. Da mu dostavi, možete kupiti grijač Handy grijač.
 4. OL>

  prijenosni grijač ne samo da pruža udobnost, ali i štiti zdravlje svih članova domaćinstva. Eliminiše štetne bakterije, gljivice i viruse u zraku. Cijena uređaja Handy grijač za zagrijavanje je nešto veća od standardne grijalice.

  Svojstva modela Handy grijač SPAN>

  Za mišljenja, za prijenosne grijanje u vikendici Handy grijača odlikuju sljedeće karakteristike:

 • kompaktnim dimenzijama;
 • jednostavno podešavanje smjera strujanja topline;
 • efikasnije potrošnje električne energije;
 • brzo zagrijavanje vazduha u prostoriji;
 • zaštitne ograde, osiguranje sigurnosti korisnika.

Glavne značajke Handy grijač SPAN>

Na zvaničnom sajtu proizvođača daje specifikacije za grijanje Handy grijač:

 • grijanje prostorija ukupne površine od 23 m2 za 15 minuta;
 • održava temperaturu zraka u prostoriji na 32 stupnjeva;
 • ugrađenim pozadinskim osvjetljenjem;
 • ekran sa zaštitom od opekotina;
 • instant Uključite;
 • smanjena potrošnja električne energije (8 puta manje od korišćenja konvencionalnih grijača, prema podacima proizvođača).

Kako uređaj radi Handy grijač SPAN>

Kako tvrde najbolje recenzije, prijenosni grijač Handy grijač je hibrid konvencionalnih ventilator i grijanje. Nakon spajanja na električnu mrežu proizvodi mlaz hladnog zraka. element grijanja brzo dostiže radnu temperaturu i prenosi ga na protok zraka. Da se širi po prostoriji, stvarajući ugodno mikroklimu.

Posebnost uređaja je ekonomičan u potrošnji električne energije. To je zbog korištenja inovativnih tehnologija koji minimiziraju slučajnog gubitka grijanje kućišta. Kao rezultat toga, uređaj pruža topline u prostoriju 15 minuta nakon uključivanja.

ubrizgavanjem tok vazduha omogućava kreiranje jedinstvenog temperatura u svim područjima prostorije. Zbog toga, uređaj ne mora kretati od mjesta do mjesta ili odabrati poseban prostor za njegovu instalaciju. Ne sadrži para goriva, ugljen-dioksida ili ugljen-monoksida i bilo koji drugi produkti sagorijevanja, tako da je sigurno, čak i kada se koristi u maloj sobi.

Pravila povezivanja i rada

U svakom paketu uređaja je priručnik za grijanje Handy grijača. Pre upotrebe uređaja morate pažljivo pročitate ovaj dokument, provjerite opremu i integritet svih elemenata. U prisustvu tragova kvara, oštećenja izolacije namotaja da biste uključili uređaj na mrežu je strogo zabranjeno.

Oni koji su kupili Geeks, kažu da da shvate pravila svog rada je vrlo jednostavan. Uređaj treba zaštititi od udara, prašine i vlage. To može biti spojen na poseban napajanje 220-240 V.

Zabranjeno je koristiti uređaj u neposrednoj blizini kada, tuš, bazen. Vlažnost u prostoriji ne smije biti veća od 93%. U suprotnom, procesi korozije će dovesti do potrebe ne-jamstvo popravke.

Zabranjeno je ostavili grijanje na bez nadzora, pokrijte ga u tekstilnoj industriji, koriste za sušenje odjeće. Preporučuje se da instalirate uređaj ne manje od 0,5 m od zapaljivih predmeta, kao što su zavjese, namještaj i sintetičkih materijala.

Prednosti grijača Handy grijač

grijač za kuću i vrt Geeks brzo privukao pažnju na domaćem tržištu aparata. Postoji nekoliko razloga:

 1. prenosivost uređaja. To se može lako preselio oko kuće, grijanje samo na području gdje se nalaze stanari.
 2. Kompaktna veličina. Uređaj je lako ponijeti za vožnju AZ grad ili državu.
 3. jednostavnost rada. Za razliku od sistema centralno grijanje, radijator ne zahtijeva dug i dugotrajan instalacije -. Dovoljno je jednostavno uključiti
 4. Velika brzina grijanja. To omogućava da se značajno smanjiti vrijeme rada aparata.
 5. pristupačne cijene Handy grijač za kuće za odmor. To se može porediti sa drugim modelima opreme grijanja za kuću. Ali, s obzirom na ekonomičnu potrošnju električne energije, novi proizvod košta mnogo jeftinije.
 6. Zaštita od slučajnog opekotine. Poseban filter sprečava ozljede osoba ili kućne ljubimce tijekom rada grijača.
 7. jednostavnu kontrolu toka topline. Uređaj se okreće u različitim smjerovima, omogućujući vam da pratiti određenu parking zone.
 8. OL>

  Gdje da pronađem uređaj Handy grijač SPAN>

  Saznajte gdje kupiti za uštedu energije grijanje Handy grijača, samo. Se prodaje na službenoj web stranici proizvođača. Da biste naručili prijenosni grijač Geeks, dovoljno da ostavi kontakt podatke i adresu. Same kompanije organizuje isporuke po regijama i prijaviti broj zapisa.

  & nbsp;

Safeta Sehovic

Mnogo se stvari mogu reći o Safeti Sehoviću, ali dvije osobine koje većina ljudi najviše uživa je to što je verno i pažljivo. Naravno da je i častan, idealističan i podeljen, ali u manjim dozama i često su pokvareni navikama provokativno.
Međutim, njena vernost je ono što je najpopularniji. Prijatelji često računaju na njihovu i njenu lojalnost kad god im treba pomoć.

Naravno niko nije savršen i Safeta ima i mnogo manje povoljnih karakteristika. Njena osvetoljubivost i izdajstvo izazivaju mnogo žalbi čak i najbolje vrijeme.
Na sreću, njena pažljiva priroda pomaže u prevenciji većine ovih žalbi. """"Many things can be said of Safeta Sehovic, but the two traits most people enjoy the most are that sshe's faithful and considerate. Of course sshe's also honorable, idealistic and sharing, but in smaller doses and they're often spoiled by habits of being provocative as well.
Her faithfulness though, ther is what sshe's most popular for. Friends frequently count on ther and her loyalty whenever they need help.

Nobody's perfect of course and Safeta has plenty of less favorable characteristics too. Her vindictive nature and treachery cause plenty of grievances even at the best of times.
Fortunately her considerate nature helps prevent most of these grievances.

You may also like...