Otkrivanje Affiliate-a

Pogledajte našu potpunu objelodanjivanje podružnica za nadoknadu i plasman oglasa za generisanje prihoda.

Takođe ćemo imati našu ažuriranu verziju za uređivanje, reklamiranje i sponzore iz 2018. godine.

Nadamo se da ćemo biti u skladu sa smernicama SZO-a, želimo da budete svesni i molimo da preuzmete sledeće informacije o oglasima i proizvodnim linkovima na ovoj web lokaciji:

Bilo koji / svi linkovi na licu mesta (većina naših povezivanja je interna da dodate vrijednost traženja za dati proizvod / korist) su affiliate linkovi za koje možemo dobiti malu proviziju od prodaje određenih stavki (cijena će ostati ista za vas ).

Pokretanje sajta ima srodne troškove i zahtjeve hostinga, kako bi se održao ovaj oglas i affiliate linkovi su način za nadoknađivanje ovih troškova.

Za sve affiliate veze sa proizvodom (ne nudimo nijedan proizvod direktno) to je nešto o čemu smo koristili ili istražili, i podržavamo ili preporučujemo čak i bez naknade.
Naći ćete da je veliki deo našeg sadržaja fokusiran na sveobuhvatno zdravlje i velnes, ali ostanite oštro oko za sve što izgleda da bi moglo poboljšati ili naglasiti rješenje za bolji život i kvalitet života.

Za potpunu transparentnost imamo oglase na vrhu, bočnoj traci, sadržaju i dnu članaka. Trudimo se da svakom i svakom od naših cenjenih virtuelnih posetilaca damo bolji odgovor nego pre nego što nas posetite. Kvalitet je oduvek bio naš prioritet, tako da želimo optimalno djelovati s puno transparentnošću u vezi sa našim modelom oglašavanja i prihoda.
Molimo vas da nas kontaktirate i upoznajte nas kako da poboljšamo. Ovde smo da pomognemo (i zaštitimo) vaše zdravlje i dobrobit pružanjem načina da ljudi razmene iskustva ili postavljaju pitanja o širokom spektru praktičnih proizvoda i rešenja koja poboljšavaju život.